Sidste NYT

Karina Bjerremann har bl.a. deltaget på camp warrior i USA for veteraner udsat for voldtægt i tjeneste. Camp er startet af Eva J. Usadi. MA. BCD treater fra New York delte sine erfaringer omkring brugen til soldater på psykatrisk rehabilitering på sygehus i New York.

SE kort film om hjælp til veteraner med bl.a. EAGALA modellen.

Foredrag

Vi afholder foredrag på opfordring.  

 
Åbne arrangementer

Der arrangeres præsentationer løbende. Kontakt for at høre om sted og tid. Arrangementerne være åbne, medmindre andet aftales.

Foredrag
Vi kører i hele landet og fortæller om Camp Action

Vi har succes med at komme ud og fortælle om metoden og hvorfor den kan bidrage med at være en sjov og anderledes måde at lære om sig selv og andre.

 

Hertil har vi DVD og flere historier med til at fortælle hvordan vi gør, så I får et par inspirerende timer.

 

Som pionærer indenfor metoden slår vores pondus og entusiasme kraftigt igennem og I er ikke i tvivl om I kan få en helt speciel oplevelse med heste når I har hørt om Action talk og det i får med fra Camp Action.

 

Deltager i messer og andre arrangementer

Vi har bl.a. deltaget med præsentation og foredrag i Bellacentret (første gang de havde heste i centrets historie).

 

Det var stor succes og vi deltager gerne i lignende arrangementer. Ring og hør hvordan.

 
Demonstrationer
Afholdes mod aftale

Når vi har afholdt foredrag er det oplagt med en demonstration.

 

Ved en demonstration viser vi metoden i en arena med heste. Det vil være en fremvisning hvor de som har lyst til at prøve kan deltage i opgaver.

 

Fordi det er en demonstration går vi ikke i detaljer omkring oplevelsen, det vil fremgå klart både for deltager og publikum hvordan metoden virker.

 

Deltagerantal er lige fra ganske få op til hundrede.

 

Workshops

Her gennemgåes metoden hvor deltagerne ønsker at bruge metoden for ansatte eller andre der kan profitere af metoden. Workshop er med heste i arena og aktiv dag med evaluering og reflektion.

 

Workshops er tiltænkt fagpersonale primært.

 

Fagpersonale kan herefter henvise til brug af metoden enten som individuel, familie - eller såfremt det er kommunikations kurser: Teambuilding.

Ring på +4540366217 Karina Bjerremann
Lav din egen hjemmeside med mono.net