Metoden

EAGALA er en non-profit international organisation med hovedsæde i USA. EAGALA betyder heste assisteret vækst og læring. EAGALA startede i 1999 og har i dag mere end 5000 medlemmer over hele verden.

 

I Danmark blev EAGALA modellen introduceret i 2006 båden indenfor EAP metoden (terapeutisk) og som EAL metoden (læringsdelen).

 

Camp Action anvender primært EAL metoden som er læringsdelen, Learning by doing. Vi kalder det Action Talk, fordi der via forening mellem følelser i forbindelse med oplevelser med heste, sker en forståelse og forandring.

 

Inden sessioner starter, afdækkes behov. Rammerne er en arena eller åben mark hvor mødet med Eva Nibe, coach, gestaltterapeut og Karina Bjerremann, hestespecialist starter med 1 til flere løse heste.

 

Heste har en nysgerrighed, fællesskabsfølelse, hieraki og måler styrker og relationer i flokken som vi mennesker gør. Derfor kan de bruges i samarbejde med mennesker. Et nyt tilbud med mange spændende muligheder.

 

FORDI heste er levende er hver opgave og session unik.

 

EAP metoden bruger vi i samarbejde med psykiater der anvender metoden og som er tilknyttet Camp Action.

 

 
Hvorfor heste?

Heste spejler mennesker, de kopieree

Mennesker lærer fra nysgerrighed, en lyst til at lære og ved at kopiere. Her ligner vi hestene meget.

Derudover er heste sociale som mennesker, og har hieraki hvor de må lære at indordne sig og så at sige opføre sig så de kan opnå behov som fællesskab, at høre til og give plads.

Heste kan man ikke lige flytte på hvis ikke de vil - de reagerer forskelligt på tilgange indenfor samarbejde som pres, dominans, overtalelse, lokke.

 

Kræver det kendkskab?

Kendskab til heste er OVERHOVEDET ikke nødvendigt. At vi bruger heste er et middel til at få følelser og reaktioner frem. Vores utalte sprog er ca. 80% kropsprog. Hestene fanger de fleste signaler som vi udsender og DERFOR kan de bruges til at modelere følelser.

ALLE kan deltage - vi bruger det både som individuel udvikilng og også til teambuilding med f. eks. 2 ledere der ønsker optimalt samarbejde eller en gruppe der har brug for at blive rystet sammen og lære hinanden bedre at kende.

Link til Hestenge Consult
www.hestenge.dk
Virksomheden bag Camp Action 

Ring på +4540366217 Karina Bjerremann
Lav din egen hjemmeside med mono.net