Mission
Vores mission er at bidrage med en metode til at styrke relationer og stærke sider hos personer der er aktive i militæret, har tilknytning til eller er pårørende i militæret.

Der tænkes primært på personer der har det mentalt svært.

Ambition
Vores ambition er at bygge bro og bevare eksisterende metoder og supplere med udvikling af en handlingsorienteret metode.

Nogle personer savner ord og aktion til at ændre på deres situation. Vores koncept er unikt fordi følelser nænsomt kommer frem gennem hestene og den kan bringe mennesker sammen. Samarbejde med sig selv og andre.

 
Strategi

Vores strategi er gennem et koncept at opbygge tillid og erfaring med metoden hos Forsvaret, Hjemmeværnet, foreninger, virksomheder, pårørende, det offentlige tradtionelle system.

Via erfaring herfra at give deltagere forøget livskvalitet på tværs i militærets struktur. Skabe netværksgrupper der kan implementere ressourceudvikling og tro på positiv personlig udvikling.


Konceptet bygger på en internationalt anerkendt metode under organisationen EAGALA, stiftet i 1999.

Erfaringsudveksling fra U.S.A. viser EAGALA modellen giver hurtige klare resultater og målbare ændringer netop hos målgruppen veteraner og deres familier. Fordi der bruges metaforer (at tale i billeder) er det en genvej til at sætte ord på det svære, finde kernen og modellere på følelser og strategier.

Vi ønsker at være med til at gøre en forskel for den enkelte soldat, dennes netværk og familie.

 

Ring på +4540366217 Karina Bjerremann
Lav din egen hjemmeside med mono.net