At være pårørende
- en ikke selvvalgt situation

Du er påvirket positivt og negativt. Ofte når vi har henvendelser er det pga bekymring for ét familiemedlem eller nær ven. Det kan være svært at forstå personen og også tackle egne følelser.

 

Om det er afsavn, omsorg, sorg af at miste en person ikke kun fysisk, også mentalt fra at have været en person til de forandringer det giver, kan være meget svært.

 

Bliver der snakket for meget om det (fylder det meget i dine tanker) - eller for lidt, har du her en metode som kan sætte dig i stand til at focusere på det fundamentale hos dig, som skaber ro og dermed overblik.

 

Når du finder frem til dine ressoucer via succesoplevelser og mestre at finde din måde at reagere på, og blive opmærksom på, kan du flytte den mentale styrke og bruge aktivt når du har det svært.

 

Destruktive tanke og tankemylder og bekymringer er ofte et udtryk for et behov for tryghed, ro, overblik og vished på alt bliver okay.

 

Det kan også være det er noget helt andet for dig, DET kan du selv finde ud af, for vi kender ikke dine behov og dine reaktioner.

 

Der er ikke noget der er normalt hos os! Her kan

alle reagere som de vil og har brug for. Vi er blot neutrale observatører der hjælper dig med at se dig selv og dine styrker og svagheder - DET KAN GØRE DIG STÆRK.

 
Det er rart at handle

Når der sker noget - også med kroppen og du kan finde et rum hvor alt kan ske og muligheder vises, finder du styrke.

 

Metodens fordel er du ikke behøver snakke hvis det er svært, du kan handle - eller du oplever måske det modsatte at når du snakkker er det også muligt at handle...hestene passer ind, er med eller modspillere - og du kan vælge udfra hvad du har brug for, at modelere med dem.

 

 

Ring på +4540366217 Karina Bjerremann
Lav din egen hjemmeside med mono.net